Om våra produkter

Ljuspanelerna från Himlatak är en premiumprodukt. Kvalitén är den högsta då vi använder Osram LED paneler. Trycket sker på ett unikt material som är speciellt framtaget för att bakgrundsbelysas och behålla färgerna på bästa sätt. Framtill på panelen sitter ett plexiglasliknande material som ser ut som glas och förstärker fönstereffekten. Som kund kan du välja mellan 60×60 eller 60×120 paneler, beroende på motiv. Standardformaten passar våra Svenska undertak.

Val av bilder och specialbeställda bilder

På Himlatak har du som kund möjlighet att välja bild från vårt arkiv, men vi kan även ta fram en egen bild tillsammans med våra fotografer. Har man en egen fotograf eller ett färdigt motiv så går det också bra. Kontakta i så fall Himlatak för krav på bildkvalitet. Vid specialbeställda motiv tillkommer alltid en hanteringskostnad om 4000 kr exkl. moms (5000 kr inkl. moms)

Se sidan fotograf

Himlatak – mer än bara Utsiktsgaranti

Himlatak kan erbjuda en blå himmel året runt eller utsikt över en bergstopp. Detta är vad vi kallar Utsiktsgaranti, men för Himlatak är Utsiktsgaranti inte bara en term vi använder för att beskriva hur ditt tak eller din vägg kan se ut. För oss innebär Utsiktsgaranti den känsla av harmoni, energi och koppling till naturen som våra produkter bidrar med.

Naturligt ljus och koppling till naturen har visat sig ha mycket goda effekter på människans välbefinnande samt vår förmåga att prestera. Med vår passion för ljus och kvalitet vill vi öka möjligheten till naturligt ljus och känsla till naturen i inomhusmiljöer.

Fenomenet där människans välbefinnande och möjlighet att prestera ökar som följd av minskad stress i koppling till naturen kallas Biophilia. Forskare tror att fenomenet grundar sig i att vår hjärna har en stark koppling till naturen.

I vår butik har du möjlighet att välja motiv och färg på ditt tak eller till och med skapa ditt egna motiv tillsammans med någon av våra proffsfotografer. Nyfiken på vad Himlatak kan erbjuda dig eller din arbetsplats? Kontakta oss så hjälper vi dig att förbättra din miljö.